Недела на детето

Недела на детето

  НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО 03 – 09 . 10 . 2016 Децата имаат права , а родителите и ние вработените во градинката „Астибо“ се трудиме да овозможиме уживање на истите во секојдневниот престој во нашата установа. ПРАВО НА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И...

More

Честит празник татковино наша – Република Македонија

Честит празник татковино наша – Република Македонија

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТАТКОВИНО НАША – РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Од малите вредни детски раце , со голема љубов , со целото срце свое ја подаруваме почитта и љубовта кон татковината наша. Честит дваесет и петти роден ден татковино наша.

More

Посета на касарна

Посета на касарна

​Посета на касарна   На покана на вработените од касарната „Јане Сандански“ од Штип, децата од голема група од детската градинка „Астибо“ присуствуваа на свеченост по повод одбележување на денот на Касарната.

More

Обука на вработените

Обука на вработените

Обука на вработените   За успешна реализација на воспитно – образовната работа во нашата установа, надградувањето на образовните знаења и вештини во континуитет се спроведува и реализира.Во насока на подобрување на ИКТ вештините се...

More

Чунга Лунга

Чунга Лунга

ЧУНГА ЛУНГА   Голема благодарност до претставниците на Чунга Лунга кои со промоцијата на своите производи ги израдуваа децата од нашата установа.

More

ЕКО активности

Деновите на екологијата и доаѓењето на пролетта децата од детските градинки ѓи одбележаа со повеќе активности како уредување на дворовите, со акцијата „Едно дете еден цвет„ при што секое дете засади по еден цветкое го донесе од дома, собирање на...

More

НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО 02.09 – 08.09.2017

НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО 02.09 – 08.09.2017

НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО 02.09 – 08.09.2017   Секое дете е цвет на овој свет, а децата кои  доаѓаат во детската градинка „Астибо“ се наша најубава, цветна градина. За нив постоиме, за нив секојдневно се грижиме, со сета наша љубов сме им посветени...

More

Gallery Post Format

Depositphotos_10193483_original.jpg
Depositphotos_13909550_l.jpg
Depositphotos_10683096_original.jpg
Depositphotos_23728559_original.jpg

Duis auctor arcu ac mi bibendum posuere. Integer diam orci, faucibus ut mi sed, tincidunt vehicula erat. Sed ultricies tempor nunc, nec malesuada tortor vehicula ac. Curabitur imperdiet massa ac ex pretium, et mollis metus aliquet. Phasellus...

More
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook