Објекти

Објект „Астибо
Локација: ул. „Д-р Слободан Јовановски “ бр. 5
Телефон: 032/ 397 620
Капацитет: 240 деца
Воспитни Групи: 12
Вработени: 28 воспитувачи – негуватели директор, стручни работници, стручни соработници, административи работници и друг технички кадар – 25
Објект „Цветови
Локација: ул. „ Булевар ЈНА “ бр. 76
Капацитет: 160 деца
Воспитни Групи: 9
Вработени: 18 воспитувачи – негуватели и 6 технички кадар
Објект „Сончогледи
Локација: ул. „ Сремски Фронт “ бб
Капацитет: 210 деца
Воспитни Групи: 13
Вработени: 26 воспитувачи – негуватели и 8 технички када
Објект „Бамби
Локација: ул. „ Антон Панов “ бр. 2а
Капацитет: 80 деца
Воспитни Групи: 5
Вработени: 14 воспитувачи – негуватели и 4 технички кадар
Објект „Виножито
Локација: ул. „ Анте Банина“ бр. 1
Капацитет: 150 деца
Воспитни Групи: 8
Вработени: Воспитувачи - негуватели 17, технички кадар 16

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down