Внесете го матичниот број на детето и контакт email адреса
?
Служба за поддршка на корисници: 032/397-620; dgastibo@gmail.com; Работно време: секој работен ден 8:00 - 16:00

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down