Ајде да раскажиме приказна на поинаков начин (преку музика)

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска.

-Танц на сабјите од Хачатурјан.

-Лесна коњаница-увертира од Франц Вон Супе.

-Рапсодија во сино од Гершвин.

-Лебедово езеро од Чајковски.

-Месечина од Дебиси.

Контактирајте нé

Детска Градинка Астибо © 2021 All Rights Reserved
chevron-down