ВОЗДУШЕН СООБРАЌАЈ

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска.

На следниот линк погледнете ја видео приказната за Амелија Ерхарт.

И секако за крај песничка за едно мајско авионче.

Контактирајте нé

Детска Градинка Астибо © 2021 All Rights Reserved
chevron-down