ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

Почитувани родители,

Ве информираме дека потврди  ќе се издаваат во управата нa градинката ОЈУДГ,,Астибо,, во деновите четврток и петок(12 и 13 март)

во периодот од 09: 00 до 15 :оо часот.
Со почит, ОЈУДГ „ АСТИБО“ Штип

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down