Проекти МТСП

Учиме низ игра и музика

УЧИМЕ НИЗ ИГРА И МУЗИКА – за децата од 5 […]
Прочитај Повеќе

Играм, Гледам, Слушам Математика

ИГРАМ, ГЛЕДАМ, СЛУШАМ МАТЕМАТИКА - за децата од 4 – […]
Прочитај Повеќе

Сакам да кажам

САКАМ ДА КАЖАМ - за децата од 3 – 4 […]
Прочитај Повеќе

Со играње растам

СО ИГРАЊЕ РАСТАМ - за децата од 2 – 3 […]
Прочитај Повеќе

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down