Советувалиште за Родители

Да се биде родител е најодговорна и најблагородна улога во животот на секој човек.

Не е лесна, не е едноставна улога, и таа се учи како и сé друго во животот.

Веруваме дека советите кои ги добивате, ќе ви помогнат ЗАЕДНО со вашите деца полесно да зачекорите по патеката наречена живот , затоа што каква основа ќе поставите во првите години од развој, толку цврста ќе биде личноста во која ќе израсне вашето дете подоцна.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down