Соопштение

Почитувани родители , започна запишувањето на децата за престој во […]
Прочитај Повеќе

НАШИТЕ ВИДЕА

Почитувани родители, ова е местото каде ќе може да ги […]
Прочитај Повеќе

„МАТЕМАТИКАТА НИЗ ИГРА, ЗБОР И РАЗГОВОР“-организирана обука за воспитувачи

Градењето куќа започнува со ставање на цврсти темели кои ќе […]
Прочитај Повеќе

ПРОМОЦИЈА НА ПРИРАЧНИЦИ

Ова е нашиот подарок за градот и вработените од детската […]
Прочитај Повеќе

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down