Почитувани вработени во детската градинка „ Астибо “ и  соработници […]
Прочитај Повеќе

Соопштение

Почитувани родители , започна запишувањето на децата за престој во […]
Прочитај Повеќе

НАШИТЕ ВИДЕА

Почитувани родители, ова е местото каде ќе може да ги […]
Прочитај Повеќе

„МАТЕМАТИКАТА НИЗ ИГРА, ЗБОР И РАЗГОВОР“-организирана обука за воспитувачи

Градењето куќа започнува со ставање на цврсти темели кои ќе […]
Прочитај Повеќе

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down