Соопштение

Почитувани родители ,

започна запишувањето на децата за престој во детската градинка „ Астибо“ .

За сите информации повелете во просториите на ОЈУДГ

„ АСТИБО“

Списоците со примени деца може да ги погледнете на следниот линк

https://detskagradinkaastibo.mk/dokumenti/zapisani-deca-2022-2023/

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down