НАШИТЕ ВИДЕА

Почитувани родители,

ова е местото каде ќе може да ги следите видео-записите од активностите и настаните на децата од ОЈУДГ „Астибо“- Штип

https://www.youtube.com/channel/UCJZZoQnbbsq64LUoDM0csFw/videos

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down