ВО СВЕТОТ НА ДРУГАРСТВОТО

За среќни и весели денови во светот на другарството, добредојде им посакавме на децата кои ќе научат да одат, да зборуваат , културно да се однесуваат, правилно да се хранат, да стигнат до вратите на училиштето преку игра, забава и многу дружба.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down