ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ

МЕДО - ШТЕДО

Одбележувањето на Светскиот ден на штедењето беше можност децата од градинката „Сончогледи“ да ја посетат филијалата на банката Шпаркасе во нашиот град. Потребата и навиките за штедење се учат од најрана возраст, а преку сложувалката и боенката кои ги добија како подарок од вработените, децата се запознаа со авантурите и навиките на МЕДО - ШТЕДО и другарката МЕДЕНКА. Големо благодарам за поканата од вработените на Шпаркасе банка.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down