ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВО НАШАТА ГРАДИНКА

По повод одбележување на Недела на детето, градоначалникот г. Благој Бочварски заедно со
своите соработници ја посети нашата установа и на децата им подари аквариум со украсни риби ,
на кои децата им се радуваат и восхитуваат. Со пригодна програма им се заблагодарија и ги
поканија повторно да бидат дел од нашето секојдневие.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down