ДОАЃА НОВА ГОДИНА ЌЕ НИ ДОНЕСЕ НОВА ГРАДИНКА

Во семејството на детската градинка „Астибо“ членови се и градинките „Цветови“,  „ Сончогледи“  и „ Бамби“ .  За среќа и радост на децата се ближи отварањето на новата градинка за која молиме да дадете предлог за име на нашата веб страна или во порака  на нашиот фејсбук профил.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down