ЕСЕНСКА ПРИКАЗНА

ЕСЕНСКА ПРИКАЗНА – МУЗИЧКО – СЦЕНСКИ НАСТАП НА ДЕЦАТА ОД СРЕДНА ГРУПА

Децата од средна група од објект „Астибо“ започнаа да ја раскажуваат Есенската приказна, која ќе продолжи да се раскажува во објект „Цветови“, „ Сончогледи“ и „Бамби“. Честитки до тимот на установата кој безрезервно и безгранично е посветен во поттикнување на севкупниот развој на децата.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down