Е-ЗАНИМАЛНА-Видови на скокања,прескокнувања,провлекувања

Почитувани родители,

на следниот линк проследете уште една презентација посветена на здравјето и физичкиот развој на децата подготвена од стручен соработник по ФЗО М.Петров.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down