Е-занимална-„Пат до најубавата планета“

Почитувани родители,

ЗАЕДНО со децата тргнете на едно интересно „патување“ со презентацијата која ја изработи воспитувач Н.Мусева

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down