Е – ЗАНИМАЛНА

Почитувани родители, во прилог следат презентациите на воспитувачките од нашата градинка „ Астибо“, со кои вашите деца ќе се забавуваат, играат и ќе се стекнат со нови сознанија, затоа гледајте го но и внимавајте на пораките кои ги добивате – да прераскажете приказна, да изработите цртеж или да патувате, сето тоа ЗАЕДНО со вашите деца .

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down