ЗА УСПЕШЕН СТАРТ

                ЗА УСПЕШЕН СТАРТ

Вработените во детската градинка „Астибо“ подготвено ги дочекаа децата во сите објекти и сите воспитни – возрасни групи . За успешен старт сите родители на новозапишаните деца добија флаер со насоки за периодот на джадаптација на децата во градинка. Среќен почеток наши мали другарчиња, зачекорете во новиот дом во кој ќе ги стекнете првите навики и знаења кои ќе ви бидат убави спомени во понатамошниот живот.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down