ИГРАВ ЈАС-СЕГА ИГРАЈ ТИ

Почитувани родители и сите вие кои се грижите за децата правилно и среќно да растат, играјте ги игрите од нашето и вашето детство. Предајте им ги на децата како најголемо богатство, да не се заборават, но и децата среќно да растат.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down