КАРИЕРЕН РАЗВОЈ

Желбата за унапредување на сопствените знаења,вештини и можности со цел подигање на квалитетот на воспитно-образовната работа со децата од предучилишна возраст е приоритет на сите вработени во нашата установа.За таа цел почитуваните професори од Институтот за европски образовни,социо-културни и економски политики ЕВРОПА ЗА ТЕБЕ Скопје, и УГД -ФОН Штип несебично ги споделија своите знаења  и искуства со нас.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down