МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛОТ

Општина Штип секоја година по повод 5 ти октомври - меѓународен ден на учителот , организира пригодна манифестација за избор на педагошки работници од образовните институции во град Штип.

Вработените од детската градинка „Астибо“ за педагошки работник на годината ја избраа воспитувачката

Дијана Петровска, долгогодишен воспитувач кој целиот работен век го посвети на децата.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down