МОЈОТ ГРАД ПРАЗНУВА НОЕМВРИ

ЗА ПРАЗНИКОТ НА МОЈОТ ГРАД И НА НАШАТА ГРАДИНКА „ АСТИБО “

Денот на градот е ден и на нашата градинка „ Астибо “. Затоа нека ни е честит празникот, а во каков град децата сакаат да живеат направија сами во своите занимални. Кажаа: да биде чист, со големи улуци, со многу лулашки...

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down