Посета на касарна

На покана на вработените од касарната „Јане Сандански“ од Штип, децата од голема група од детската градинка „Астибо“ присуствуваа на свеченост по повод одбележување на денот на Касарната.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down