ПРОЛЕТНА ПРИКАЗНА

Доаѓањето на пролетта и случувањата во природата , преку пролетна приказна, песна и игра ни раскажаа децата од средна група од градинките „ Бамби“,  „ Астибо“, „ Сончогледи “ и  „ Цветови“.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down