ХУМАНОСТА НА ДЕЛО

Вработените во ОЈУДГ Астибо Штип изработија заштитни маски од памучен материјал и истите беа донирани на корисниците на Народна кујна во Штип (80), ЈЗУ Здравствен дом др.Панче Караѓозов (100) и АД Македонска Пошта подружница Штип (50). #седете дома #се грижиме

Фотографија на Biljana Trajcevska.
Фотографија на Biljana Trajcevska.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down