ЈА ЗАПОЗНАВАМЕ ПРИРОДАТА

Посетата на ЗОО паркот ја искористивме да ги запознаеме децата со промените во природата во есен, листопадните дрвја и нивните плодови - костен, желад, да препознаат кои лисја на кое дрво му припаѓаат, но и да се грижат за околината да не ги кршат гранките за да имаме чист воздух. Ги нахранија животните, се дружеа и забавуваа заедно со другарчињата од средна група од сите објекти на градинка „Астибо“

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down