ЖЕЛКИ-бавни но неверојатни животни

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска

Песничката погледнете ја на следниот линк

https://www.youtube.com/watch/v=IbfStzqhOBQ

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down