ВОЗДУШЕН СООБРАЌАЈ

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска

На следниот линк проследете ја видео приказната за Амелија Ерхарт

И секако за крај песничка за едно мајско авионче

https://www.youtube.com/watch?v=kY2AiVjQoRY

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down