Ајде да раскажиме приказна на поинаков начин (преку музика)

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска

-Танц на сабјите од Хачатурјан

-Лесна коњаница увертира од Франц Вон Супе;

-Рапсодија во сино од Гершвин;

-Лебедово езеро од Чајковски;

-Месечина од Дебиси;

-Молњи и громови од Штраус.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down