АЈДЕ ДА СИ ИГРАМЕ

Почитувани родители,

донесете ги Вашите деца на дружба, забава и игра со другарчиња.

Во нашата установа децата ќе добијат:

  • многу игра, дружба, стекнување на навики, вредности, знаења и вештини;
  • ќе имаат секојдневно ужинка;
  • ќе се дружат со другарчиња на возраст од 3 - 6 години;
  • време за престој е три часа од 08,00 - 11,00, или од 09,00 - 12,00 часот.

И сето тоа за 599,0 денари месечно.

Пријавите се доставуваат по електронски пат

или во просториите на детската градинка „ Астибо“, од 13,00 - 15,00часот.

Побрзајте, капацитетот е со ограничен број на деца.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down