Светски ден на учителот

Да се биде дел од тим кој постојано оди напред,постигнува резултати во унапредувањето на воспитно-образовната работа во предучилишното воспитание е голема чест и одговорност. Дел од нашиот тим-стручната служба е педагогот Елизабета Симоновска , добитник на признанието Стручен работник на годината за 2020/21 година кое го доделува Сојузот на просветни работници и МОН.

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down