E-занимална-ПРОЛЕТНА ПРИКАЗНА

Почитувани родители,

на следниот линк може да ја проследите најновата активност од Е-занимална изработена од воспитувач Ц.Наковска.Уживајте во  една убава  „Пролетна приказна“.

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down