Објект „Астибо
Локација: ул. „Д-р Слободан Јовановски “ бр. 5
Телефон: 032/ 397 620
Капацитет: 240 деца
Воспитни Групи: 12
Вработени: 28 воспитувачи – негуватели директор, стручни работници, стручни соработници, административи работници и друг технички кадар – 25

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down