Објект „Бамби
Локација: ул. „ Антон Панов “ бр. 2а
Капацитет: 80 деца
Воспитни Групи: 5
Вработени: 14 воспитувачи – негуватели и 4 технички кадар

Контактирајте нé

Forma - Prijava na Dete

Информации за дете

Информации за родители

Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down