Објект „Цветови
Локација: ул. „ Булевар ЈНА “ бр. 76
Капацитет: 160 деца
Воспитни Групи: 9
Вработени: 18 воспитувачи – негуватели и 6 технички кадар

Контактирајте нé

Contact Form Demo (#1)
Детска Градинка Астибо © 2024 All Rights Reserved
chevron-down