Објект „Сончогледи
Локација: ул. „ Сремски Фронт “ бб
Капацитет: 210 деца
Воспитни Групи: 13
Вработени: 26 воспитувачи – негуватели и 8 технички када

Контактирајте нé

Forma - Prijava na Dete

Информации за дете

Информации за родители

Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down