Објект „Виножито
Локација: ул. „ Анте Банина“ бр. 1
Капацитет: 150 деца
Воспитни Групи: 8
Вработени: Воспитувачи - негуватели 17, технички кадар 16

Контактирајте нé

Kontakt forma za sloboden pristap
Детска Градинка Астибо © 2023 All Rights Reserved
chevron-down