Актуелно

November 7, 2020
40 ГОДИНИ ОЈУДГ „ АСТИБО “ ШТИП

[dflip id="2835" ][/dflip]

Прочитај Повеќе
November 4, 2020
НАМЕСТО БЛАГОДАРАМ

По повод реализираната донација од амбасадата на Јапонија во детската […]

Прочитај Повеќе
September 3, 2020
ПРОТОКОЛ ЗА АКТИВНОСТИ ВО УСТАНОВИТЕ ЗА ЗГРИЖУВАЊЕ И ВОСПИТАНИЕ НА ДЕЦА ПО УКИНУВАЊЕ НА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА
Прочитај Повеќе
September 2, 2020
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ!!!!!
Прочитај Повеќе
August 29, 2020
Вашето дете ќе биде прваче подгответе се!

За крај една убава песна.

Прочитај Повеќе
June 28, 2020
НАШИТЕ ПЕТ СЕТИЛА,НАШИ ПЕТ ОСВОЈУВАЧИ НА СВЕТОТ

Во основата  на изршувањето на секојдневните активности и задачи во […]

Прочитај Повеќе
June 26, 2020
Ајде да раскажеме приказна на поинаков начин-ДАРЕЖЛИВОТО ДРВО

Преку активното читање сликовници на  децата од најрана возраст им  […]

Прочитај Повеќе
June 25, 2020
Ајде да раскажеме приказна на поинаков начин-ДЕВОЈЧЕТО И ДВАНАЕСЕТТЕ МЕСЕЦИ

„Убавиот збор железна врата отвора“ „Доброто со добро се враќа“ […]

Прочитај Повеќе
June 24, 2020
Ајде да раскажиме приказна на поинаков начин

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска

Прочитај Повеќе
June 23, 2020
Ајде да раскажиме приказна на поинаков начин (преку музика)

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска -Танц на сабјите од […]

Прочитај Повеќе
June 22, 2020
Ајде да раскажеме приказна на поинаков начин-ЕДНА НОВА ПРИКАЗНА

Децата од мојата градинка добија по еден лист на кој […]

Прочитај Повеќе
June 21, 2020
Ајде да раскажиме приказна на поинаков начин-ЦРВЕНКАПА

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска

Прочитај Повеќе

Контактирајте нé

Детска Градинка Астибо © 2021 All Rights Reserved
chevron-down